12 Ocak 2013 Cumartesi

banka reklamları bitsin gari!


Gününüz aydın olsun gençler :)

Şimdi sizlere sevgili garanti bankasının canıma tıkadığı ottan bahsedeceğim.

Yaklaşık üç sene önce garanti bankasına ait bir ek kartım vardı. Daha sonra ihtiyacımız olmadığı ve garanti bankasının reklam tacizleri canımıza tak ettiği için kartı kapatmaya karar verdik.

Şöyle ki;
Annemin halası canımız vefat etmişti. Sanırım herkes bir cenaze evinin nasıl bir şey olduğunu bilir. Evden çıkmak üzereydik. Ev telefonumuz ve tüm cep telefonlarımız sürekli çalıyordu. Evde üzüntünün üstüne bir de sinir bindi. İşin kötüsü açtığımız an telefon kapanıyordu! GARANTİ BANKASI. Çareyi telefonları sessize almakta bulmuştuk.

Bir diğeri de;
O zamanlar çalışıyorum. Molamda cep telefonuma baktım banka numarası diye düşündüğüm bir numaradan iki cevapsız. Vaktim yoktu olsa da dönmezdim. Zaten genelde bu numaralar geri aranamıyor. Molam bitti işe döndüm. Mağazanın telefonu çaldı. Müdürüm telefonu bana uzattı. GARANTİ BANKASI. Bir kampanyaları varmış onu tanıtacakmış. Ağzımı tutamadım ve “siz ne yapıyorsunuz ya, burası benim iş yerim, şu an çalışıyorum. Size ayıracak vaktim yok” dedim ve kapattım.

Çağrı merkezindeki arkadaş senin bir suçun yok biliyorum. Ama kahrolası sistem beni sana çemkirmem için zorluyor.  O günden sonra garanti bankası beni birkaç kez daha aradı. Başvurduğum üzere (?!) bana bir kredi kartı hazırlamışlar 1.500 lira limitli. Arayan elektronik bir ses kabulse 1 bilgi için 2 reddet diye bir tuş yok. Onlar aradıkça ben açıp kapatıyorum telefonu. Nedir bu taciz? Hayır olumlu ortak bir çalışmamız yok neden zorluyorlar. Tekrar aradıklarında bilgi alayım dedim ve 2ye bastım. Elektronik ses “sizi daha sonra tekrar arayacağız” dedi ve telefon kapandı. Haaydaa? Ertesi gün bu kez gerçek bir ses “bilgi almak istiyormuşsunuz bu yüzden aradım şöyle taksit seçenekleri nakit avans bilmem nesi bıdı bıdı” Bayan arkadaş işinin ehli nefes almadan konuşuyor. Telefonun diğer ucundaki varlığımdan şüphe duydu sanırım “deniz hanım?”  “Kesinlikle ve kesinlikle kredi kartı istemiyorum, başvurmadım ve hazırlanan kredi kartını onaylamıyorum, tarafınızdan aranmak istemiyorum” dedim. “Kusura bakmayın” dedi ve kapattık.

Garanti bankasının benim için son bombası!
 
Yukarıda görmüş olduğunuz mesajdan yaklaşık 7-8 tane aldım. Bu sabah uyandığımda da mesaj geldi. Artık çıldırmış bir şekilde bende Garanti bankasının twitter hesabına saldırdım. Attığım ve aldığım tweetler şu şekildedir.

Maalesef bazı şeyler çemkirince oluyor. Başka bir arzunuz? Sevgiler :)




Ağzına sağlık Barış abi nur içinde yat.

2 yorum:



  1. Deniz'cigim seni cok iyi anliyorum... burada da zamanli zamansiz sabit telefonlari reklâm amacli ariyorlardi...ben de senin gibi telefonda cok tartistim arayanlarla... simdi cok sikâyet alindi galiba, bu tip telefonlar burada yasaklandi... arayan olursa suc islediklerini soyluyorum buyuk bir zevkle... darisi sizin basiniza diyorum...

    Sevgiyle kal...

    Deniz'in teyzesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şikayetvar.com diye bir site var orada bununla ilgili bir yazı okumuştum.
      çok net hatırlamıyorum ama sanırım yasaklar başlayacak bizde de
      AAAMMİİİNN
      :)

      Sil