15 Ocak 2013 Salı

Bitirdigim Ürünler #2


Bu dizinin ilk yazısını kasım ayında yazmıştım. Yazım 94 kez görüntülenmiş ve benim yorumumla beraber iki yorum almıştı J Olsun azimle yazmaya devam edeceğim çünkü ürünleri biriktirmek ve hakkında yazmak benim çok hoşuma gidiyor J Bu seferde bir mango poşetinin içerisinde biriktirdim. Evet artık başlayabiliriz. Keyifli okumalar.



1)Watsons Cream Body Wash 1000ml; Bu duş jeli mükemmel kokuyor. Ben yeşil çay kokan şeylere bayılıyorum. Mis gibi tertemiz bir koku ama köpürme sıfır. Beş pompa falan sıkıyordum lifime köpürmesi için. O yüzden çok çabuk bitti. Ben köpürmedikçe yeterince temizlediğine inanmıyorum. Keşke köpüreni olsa, mükemmel kokuyor çünkü.

2)Listerine Coolmint Antibacterial Mountwash 500ml; Dişçiye gitme maceramdan sonra ağız bakımına gereken önemi vermeye başladım. Canım doktorum Başak hanım bana ağız gargarası kullanmam gerektiğini söyledi ve listerine’ni önerdi. İlk olarak 250ml olanını kullandım çokta memnun kaldım. Çok keskin bir nane. Ağzınız yanıyor yani baştan söyleyeyim J Beni rahatsız etmiyor. Yenisini aldım çok mutluyuz J

3)Watsons Caring Shower Creme 250ml; Diğer duş jeline göre köpürmesi bir tık daha iyi. Kokusunu başta sevmiştim ancak sonlarına doğru baymaya başladı. İçinde gül ve kral meyvesi var. (Lychee = Kral meyvesi) Sanırım watsonsun ithal ettiği duş jellerine tövbe edeceğim.

4)Parmex Aseton 200ml; Herkesin bildiği bir aseton. Ucu kendiliğinden delik. O yüzden kullanışlı buluyorum. Performansı da iyi. Yeni bir şey denemediğimde elim direk gider bu ürüne


5)Avon Skin So Soft 250ml; Çok tatlı temiz bir kokusu var. Uzun zamandır elimde. Zamanında severek kullandım. Sanırım artık bozulmaya başladı. Çünkü ciltte yapış yapış bir his bırakıyor ve ilk aldığımda böyle değildi. Dibinde üç parmak kadar var ama kullanamayacağım.

6)Vaseline Cocoa Butter 100ml; Nemlendirmesi güzel ancak başta hoşuma gitse de sonradan bu kakao yağı kokusuyla anlaşamadık.

7)Bath & BodyWorks Charmed Life Body Lotion 59ml; Bu miniş ürünü arkadaşım amerikadan gelirken getirmiş ve bana hediye etmişti. Kokusu da nemlendirmesi de harika. Çok severek kullandım. İstanbul’da bath and bodyworks sanırım avrupa yakasında bir alışveriş merkezinde var yalnızca. Gidersem mutlaka alırım. Jojoba ve shea butter kokuyomuş J Yaaani güzel.



8)Avon Advance Techniques Dry Ends Serum 30ml; Kuru saç uçları için bir serum. Kolay taranmasını sağlıyor, yumuşatıyor. Tabi ki kalıcı ve iyileştirici değil ancak rutin olarak kullanılacak güzel bir ürün. Saçı ağırlaştırmıyor. Çokta güzel kokuyor.

9)Nashi Argan 5ml; Deneme boyu bir ürün. Bana kuaförüm vermişti. Ben argan kokusuna bayılıyorum. Ancak argan yağları hangi marka olursa olsun çok pahalı. Parama kıyabilirsem alabilirim.  Üç dört kullanımlık bu ürün saçımda bir iyiliştirme yapmadı. Belki daha uzun süre kullanmak gerekiyordur? Siz denediniz mi?





10)Maybelline The Falsies Volum’Express Mascara 9ml; Sanırım bu rimeli bilmeyen yoktur. Ben memnun kaldım. Eğik fırçalı. Bence az dolgunluk çok uzatma yapıyor.

11)Avon Super Shock 10ml; Bu rimeldende oldukça memnunum hatta maybellineden daha çok sevdiğimi söyleyebilirim. Çünkü benim rimelden beklediğim. Uzatma değil dolgunluk. Var mı bir öneriniz?


12)Apaks Makyaj Temizleme Pedi 70adet; Tüysüz, yanları dikişli. Oldukça memnunum.

13)Cettua Collagen Esence Mask; Bu ürünün kutusunu atmışım. Bir kutudan üç ya da dört adet çıkıyor olması lazım. Kağıt maske şeklinde, yüzünüzde 20 dakika kadar tutuyorsunuz ve yüzünüzün emmediği fazla kalmış ürünü pamuk yardımıyla basıp çekerek alıyorsunuz. Güzel kokuyor. Günlük yüz kreminize destek olarak nemlendirip bakım yapıyor. 2 haftada bir kullanmaya çalışıyorum.

14)Watsons’un Lanet Burun Bantları; İki adet daha bitirdim. Çöp. Bu ürün için bir memnun değilim yazısı hazırlayacağım. Orada daha detaylı bahsedeceğim. 





15)Cecile Makyaj Temizleme Mendili 12adet; Gratiste bir alışverişim sırasında kasiyer bayan şu an size 2 liraya geliyor demişti ve ben o şekilde almıştım. Kutunun içinden hepsi ayrı ayrı paketli çıkıyor. Bir yere giderken koca paket taşımaya gerek kalmıyor bu açıdan güzel. Kokusu fena değil, sıradan diyebilirim. Ancak mendili gözenekli ve beni rahatsız etti. Temizlemesi; o da sıradan.





İkinci bitirdiğim ürünler yazımında sonuna geldik. Umarım okuyanlara azıcıkta olsa fikir vermiştir benim deneyimlerim. Bu ürünlerden kullandıklarınız varsa veya bana tavsiye edebilecekleriniz bilmek isterim J Haydi bakalım ürün biriktirmeye devam. Sevgilerle.

bitirdiğim ürünler #1 yazısı için BURAYA






5 yorum:

  1. burun bantları berbat

    YanıtlaSil
  2. Bilgen'in canlı yayınından geldim:) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaşasın bilgen kardeşliği :)
      hoşgeldiiin :)

      Sil
  3. bath and body works suadiye'de de var galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa hadi yaa internetten bakayım hemen suadiye burnumun dibi :)
      teşekkür ederim :)

      Sil