25 Ekim 2012 Perşembe

bos gün


Geçtiğimiz pazartesi günü mağazada saat 8de toplantı yapıldı. Tabi benim kalkmam, hazırlanmam, zart zurt saat 6.50de kalkmam gerekti. Bugün onun acısını çıkardım ve yataktan saat 14.40ta mı ne kalktım :)
Şu an kafam kazan gibi haliyle. Evi derlemek toparlamakla ilgili uzuuun bir yapılacaklar listem var ama önce buraya bir şeyler karalamak istedim. Henüz ayılamadım mı desem ne desem :) 
İşten ayrılmama 6 gün kaldı. Mağazalarda ki yeni atamalardan sonra her gün başka bir saçmalık, başka bir angarya üretiyorlar. Ve ben gittikçe verdiğim karardan daha emin olmaya başlıyorum. Gittikçe daha huzurlu ve içime sinen bir hal alıyor, işten ayrılma ve tiyatro eğitimime başlama kararım.
Dün, bugün ve yarın izinliyim. Odamı bakıma almıştım ki bu başka bir yazı konusu olur :) Boyanacak bir duvarım var. Daha sonrada raflarımı ve çalışma masamı oraya yerleştirmem lazım. Her şeyi tiyatro akademisine başlamadan bitirmiş olmayı diliyorum :)
Saç düzleştiricimle ilgili enteresan olaylar yaşıyorum onu yazmak istiyorum ve pronet’le ilgili ve çalışma alanım bittiğinde onunla da ilgili. Tatilimle ilgilide bir yazı ooo bıdı bıdı bu liste uzar. 
Azıcık çalışayım şimdik canlar :) 
Sevgiler.

2 yorum:

  1. umarım başarırsın ben inanıyorum başarıcağına. öyle atanmalara falanda aldanma hep böyle denk gelir zaten bi kapı kapanır diğeri açılır sen tiyatroya girdiğinde ve başardığında geri kalanlardan çok şey değişecek onlar hala kitaplarla mağzalarla boğuşurken sen asıl mesleğini bulmuş bi sanatçı olacaksın biliyorum :) (destan oldu farkındayım ):D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim
      oldukça motive eden bir yorum oldu :)

      Sil