8 Temmuz 2013 Pazartesi

Emily Dudak Kalemleri


Bu aralar sıkça kullandığım iki adet dudak kaleminden bahsetmek istiyorum size J Pastel tonlarda rujlar moda olduğundan beri çok hoşuma gidiyorlar. Ancak istediğim tonda bir ruj bulamamıştım kendime. Bulduğumda da çok pahalı gelmiş, paraya kıyamamıştım.

Emily’nin bende şeker pembe bir dudak kalemi vardı. Yine istediğim tonda bir ruj bulamadığım zaman imdadıma yetişmişti
J  ve çok memnun kalmıştım. Geçen Gratisteyken gözüm Emily kalemlerin olduğu yere takıldı. İçlerinden fotoğraflardaki iki rengi aldım. Yine çok memnunum. Rujla pek aram yoktur ama alalı iki üç hafta oldu ve ne zaman dışarı çıkacak olsam sürüyorum. Yazmaya, paylaşmaya değer diye düşündüm. Henüz Emily dudak kalemleriyle tanışmadıysanız şiddetle öneririm.


Öncelikle yapıları ne çok sert ne çok yumuşak, tam kıvamında ve sürümü çok rahat. 36 ay ömürleri var. Her hangi bir kokuları veya tatları yok. Akma kokma yapmıyorlar. Matlar. Fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 2 buçuk liraydı.

Ben dudağımı öncelikle bu kalemlerle boyayıp daha sonra üstüne bir dudak nemlendiricisi veya parlatıcı sürüp kullanıyorum. Bazen tek tek, bazen ikisini karıştırarak kullanıyorum ehehe.

Şu an seviyeli bir birlikteliğimiz var J

Sevgiler.

D
İP NOT: Fotoğrafları flaşsız ve gün ışığında çektim.

Madem rujdan, dudaktan bahsettik o zaman 1973 yılında kurulan KISS grubunun 1979 yılında çıkardığı DYNASTY albümünün hitlerinden I WAS MADE FOR LOVİNG YOU parçası tüm okuyucularıma gelsin J


5 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. vallahi çok tuhaf geldi dudak koymak :D
      ben makyaj bloğu falan tutamazmışım onu anladım ehehe

      Sil
  2. Merhabalar canım,
    Bloğunu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm....:))

    YanıtlaSil
  3. Bu emily dudak kalemlerini nerdn bulabilirz nette filan yokmu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. online satışını bilmiyorum fakat gratis, watsons gibi kişisel bakım dükkanlarında, kozmetik dükkanlarında bulabilirsin :)

      Sil