29 Mart 2012 Perşembe

bir kitap soracaktım?



müziksiz olmaz
“Kolay gelsin carrefour şubesinden arıyorum bıdıbıdı kitabı stoklarınızda görünüyor transferini rica edebilir miyim?”

Bu cümleyi her gün en az 5 kez kullanıyoruz :)

Diğer şubelerimizdeki arkadaşlarımızı ben çok merak ediyorum. Belki defalarca konuşuyoruz aynı kişiyle ama ismini bile bilmeden kapatıyoruz telefonları. Aslında mağazalar arasında oryantasyon mu nedir ondan olsa. Yani farklı şubelerimizde çalışsak dönem dönem herkes tanısa birbirini. Yani ben çok merak ediyorum onların müşterilerle olan diyalogunu. Acaba bizimle aynı problemlerimi yaşıyorlar. Düzenleri nedir. Ayrıca birbirimizi tanısak telefonda da kitapları sorarken tarif ederken çok daha rahat iletişim kuracağımızı düşünüyorum. Anadolu yakasında iki şubemiz var bizim. Ama Avrupa yakasında ooo dolu. Yani ben onların yerinde olsam yakın şubelerdekilerle beraber öğle yemeği yerim ne bilim. Tecrübelerini aktarırsın. Sonra herkesin kitap zevki ayrı herkes okuduğu bir kitabı anlatsa şahane bir bilgi olur. Zaman zaman aklımdan geçmiyor değil suadiyedeki şubeye gidip tanışayım kardeşlerimle diye :) Bazen telefonlarda çok komik diyaloglar oluyor mesela.
Kolay gelsin carrefour şubesinden arıyorum bir kitap soracaktım
Teşekkürler size de kolay gelsin nedir kitap
Cin ali. Bir adet görünüyor stoklarınızda varsa transferini rica edebilir miyiz?
Raftan kontrol ediyorum.
Evet bekliyorum.
Var kitap kimin adına transfer edeyim.
Deniz
Nasıl?
Deniz benim ismim deniz adına transfer edin.
A tamam.
Teşekkürler ben kiminle görüştüm?
Deniz
Efendim?
Benim adımda deniz.
Hee :) neyse memnun oldum kolay gelsin.
Nasıl bir yorgunluk nasıl bir kafa dalgınlığıysa ikimizde birbirimizin adının deniz olduğunu kabullenememişiz.
Sözün özü aynı işi yapıyoruz aynı çatı altında çalışıyoruz ama tanışıklıklar sesten ibaret. Gerçi geçen sene tüyapta çalışırken diğer şubelerden bazı arkadaşlarla tanışma fırsatı buldum. Çok keyifliydi. Gezeceğim arkadaş sonunda diğer şubeleri :) ya da bloğumda toplayacağım herkesi en sonunda. Sevgiler. 

1 yorum:

  1. GALİBA SN BANA ÇEKMİŞSİN,BEN DE ŞUBEDEN TELEFONLA KONUŞTUĞUM ARKADAŞLARI TANIMAK İÇİN ANKARA'YA GİTMİŞTİM,ÇOK HOŞ OLUYOR.NİLOŞ

    YanıtlaSil