14 Eylül 2012 Cuma

yüzüklerim



Mayıs ayında Sergül’ün yüzükleriyle ilgili Yeni Takıntım adlı yazısını okuduğumdan beri yüzüklerimle ilgili bir yazı yazmak istiyordum. Kısmet bugüneymiş :) Hepsini ayrıntılı gösteremesem de en sevdiğim ve en sık kullandıklarımı ayrıca çektim. 
Ben yüzüklerimi bu kutuda saklıyorum. Şu uzun kuyruklu kedi yüzüklüklerden de var elimde ama hem benim tüm yüzüklerimi taşıyamıyor hem de altlardan bir yüzük almak istersem bütün yüzükleri çıkarmak zorunda kalıyorum. Hiç işime gelmiyor doğrusu. Bu kutuyu çok seviyorum zaten. Eskiden de anneannem takılarını bu kutuda saklarmış.

Bu yüzüğü geçen sene 3 liraya aldım. Üzerinde kar tanesi şekli olduğundan sanırım kışın parmağımdan çıkarmadım, yazında elim hiç gitmedi.
Bu yüzüğü yurttaki ilk oda arkadaşım Büşra amerkiya gittiğinde biz mektuplaşırken mektubun içine koyup yollamıştı. Hem çok şaşırdım hem de çok sevindim. Beni ne kadar iyi tanıyor :)
Cam yüzüklere bayılıyorum. Bir de çabuk kırılmasalar. Hemen hemen tüm renklerine sahiptim ancak kırıla kırıla elimde yalnızca bunlar kaldı. Her yerde ince olanlarından bulunmuyor. Atlas pasajında ki bir takıcıda incelerinden bolca var hem de renk renk. Ama piyasaya göre azıcık pahalı.
Gözlük şeklinde olanı terkostan 3 liraya aldım diğerlerini hatırlamıyorum.
Neden bunlar elimde ikişer tane? Çünkü arkadaşlarımla beraber aldık ve onlar bende kaldıklarında bu yüzüklerini unuttular biri Özdenin biri Ayşenurun :) duyurulur.
Baştaki yine terkostan 3 lira. Ortadakini hatırlamıyorum. Sondaki annemin hediyesi.
Bunları da pek fazla takmıyorum ama çok sevimliler. Nerden ne kadara aldım hiç hatırlamıyorum.
Baştakini kendim yaptım. Kadıköyde şifa hastanesinin oralarda bolca boncukçu var bilirsiniz. Parmağa takılan kısmı ve zar şeklinde boncukları alıp yalnızca birbirine geçirdim. Ancak takamıyorum parmağımı çok boyuyor. İçine şeffaf oje sürmeyi deneyeceğim. Diğerini kadıköyde, rexxin olduğu sokaktaki bir takıcıdan aldım hem de 7 liraya hemen rengi değişti, içi soyuldu, gözündeki boncuklar düştü. İlk aldığımda çok severek takıyordum.
Sergülün yüzükleriyle ilgili yazısı için buraya

5 yorum:

  1. Ohh bir suru yuzugun var :) Cok guzeller iyi gunlerde tak insallah ;)

    YanıtlaSil
  2. bayıldıım bende takı hastasıyım şuan yine komaya girmiş bulunmaktayım :D

    YanıtlaSil
  3. kutu çok güzeeel

    YanıtlaSil