26 Mayıs 2013 Pazar

Bitirdigim Ürünler #4

En son bitirdiğim ürünler yazısı mart ayında kalmış. Üç beş bir şey bitirdim yine kendimce, fikirlerimi paylaşmak ister gönlüm. Çok ilgi çekici şeyler yok ama umarım keyifle okursunuz J


1)Avon Waterfall Duş Jeli 750ml; Ferah, temiz bir kokusu var. Güzel köpürüyor. İndirimdeyken avon duş jellerini stokluyorum. Böylece uygun fiyata güzel köpüren mis gibi duş jellerim oluyor. Tavsiye ederim.


2)Elseve Argenine Direnç Şampuan 650ml; Hiç memnun kalmadım. Sözde dökülme karşıtı. Özellikler bu serinin kremleri felaket! Saç kremleri her zaman dökülme yapar ama resmen elsevinkiler kel bıraktı. Seveni çok var bu serinin, ben de youtuberlardan görüp denemek istemiştim. Bana hiç yaramadı. Henüz kremlerini bitiremedim. Atmakta istemiyorum, kullanmakta. Kokusu güzel, ben birazcık elmaya benzetiyorum hafif ama J


3)The Body Shop Love ETC. Parfüm 30ml; Çok severek kullandım. Bence bir kış kokusu ve kışın tekrar alacağım. Hafif, ferah bir koku değil ama güzel J Nasıl anlatılabilir ki parfüm. Arkadaşlarımdan hep iltifat aldım bu parfümü sıktığımda. Geçen ocakta almışım ben bu parfümü buradan bakabilirsiniz. Üç yıl saklama ömrü varmış. Hiç ağırlaşmadan bitirdim ben.

4)Yves Rocher Roll-On 50ml; Bendeki yeşil çay kokanı bunun duş jelini de bitirdim. Harika kokuyorlar. İçeriğini araştırmadım. Alüminyum yoksa tekrar alınabilir. Dikkat etmeliyiz aslında. Meme kanseri riskini arttırıyor. Ömrü altı aymış bu arada. Zaten önce bitiyor. Her gün kullanıyoruz değil mi canlar? Yoksa sizde o leş metrobüs teyzelerinden mi şikâyetçisiniz canımsınız.


5)Flormar Göz Makyajı Temizleyici 150ml; Tabi ki her yağlı temizleyici gibi bu da harika çıkarıyor. Bunu kullandıktan sonra yağlı ürünleri sevmediğimi hatırladım tekrar. Biodermalar benim için hala çok pahalılar. İnternetten de alışveriş yapmıyorum ben o yüzden bir bioderma edinmem zor. Su şeklinde bir göz temizleyici arayışındayım. Önerisi olan varsa yazabilir mi?

6)Listerine Zero 250ml; Canım gargaram. Eğer önceki bitirdiğim ürünlerim yazılarımı okuduysanız hepsinde görmüşsünüz bu gargarayı. Aşığım. Tabi ki yine alacağım J


7)Cettua 1 Minute Spa Cleansing Mask 6 Kapsül; Hep duşta uyguladım. Kapsülün içinde peelig jeli tarzında iri tanecikli bir jel çıkıyor. Yüzünüze sürdüğünüz anda ısınmaya başlıyor. Kutuda yalnızca bir dakika tutmanız gerektiği yazıyordu, bende öyle yaptım. Isındığı için fazla tutmanın zarar verebileceğini düşündüm. Güzel kokuyor, temizliyor, cildi yumuşatıyor. Ama duştan çıktıktan sonra cilt gerilmeye başlıyor. Sonra nemlendiricinizi kullanmanızı öneririm.


8)Yeniden Canlandırıcı Göz Maskesi; Bu ürünü gratisten aldım. Sanırım fiyatı da üç veya dört liraydı. İçeriğinde üzüm ve gingeng varmış. Bunu kullanmadan önce paketle beraber on dakika buzdolabında bekletiyorsunuz. Sonra açıp gözaltınızda on beş dakika bekletiyorsunuz. Ben sevdim soğuk soğuk rahatlatıyor. Dehşet süper gözaltlarına sahip olmuyorsunuz tabi ki ama denenebilir.

9)L’action Saç Maskesi; Bu ürünü de gratisten aldım. Daha önceden hiç yazmadım çünkü banyodan sonra çöpe atıyordum paketi unutup atıyordum paketini ikinci kısmı oluyordu elimde yalnızca o zamanda yazmak istemiyordum. Bu sefer unutmadım J İki kısımdan oluşuyor bu maske. Birincisini uygulayıp duruluyorsunuz. İçeriği zeytin yapraklarından elde ediliyormuş. Zaten zeytinyağı gibi kokuyor. İkinci kısmı da banyodan çıktıktan sonra nemli saça uygulayıp kurutmaya başlıyorsunuz. Benim saçlarımı yumuşacık ve parlak yapıyor. Ayda bir kere uyguluyorum aslında iki de olabilir. Memnunum J Bu arada kuruttuktan sonra saçınızda koku bırakmıyor.





10)Veet Hazır Ağda Bantları; Bir önce ki yazımda da dediğim gibi ben bu bantları çok pratik buluyorum. Kırmızı paketlisi daha güzel kokuyordu ama ağda sonuçta pekte önemli değil kokusu. En sevdiğim marka veet diğerlerini adi buluyorum.




11)Yves Rocher Sexy Pulp Maskara 9ml; Bayıldım. Tam benim istediğim gibi uzunluk değil yoğunluk, dolgunluk veriyor. Son zamanlarda biraz topaklanma yapıyordu ama dibini gördüğüm için sanırım. Yoksa çok memnunum. Şu an elimde iki rimel daha var bitince tekrar alacağım. Fiyatı otuz küsür civarıydı.

12)Flormar Siyah Göz Kalemi 2 adet; Gayet memnunum. Akma kokma yapmadı hiç. Biri evde diğeri hep makyaj çantamda olurdu. Biri yazılmayı beklerken diğerini de bitirdim. Tekrar alacağım hem uygun hem kaliteli. Bıd kadar kaldılar. Artık kalemtraşın içinde kalır diye açmıyorum. Abartmayayım yani J


13)Alix Avien Makyaj Temizleme Mendili 2 adet; Kokusunu da mendili de beğenmedim. Mendil bana çok sert geldi. Annem yeni açılan bir yerden indirimde diye iki tane almış. Sevmedik.

14)Pamuklar; Benri’nin pamuğu kenarı dikişli gibi olanlardan normal güzel pamuk işte. Lux kulak pamuğu da güzel dağılmıyor etmiyor. Ben genelde göz makyajımı düzeltmek için kullanıyorum zaten.



15) Akat Saç Köpüğü 400ml; İstemeyerek atmak zorundayım. Çünkü yere düşürdüm ve köpüğü çıkaran kısım kırıldı. Şu an hiçbir şekilde köpüğü çıkarmıyorum. Gayet memnundum ve kuaförümden satın almıştım. Bir çözüm önerisi olan var mı ağız kısmı için. Varsa yorum bırakırsanız sevinirim L




Haydi bakalım plastikler plastik, kağıtlar kağıt çöpüne J Bir bitirdiğim ürünlerin daha sonuna geldik. Önerilerinizi ve yorumlarını bekliyorum. Tecrübelerinizden bende yararlanmak isterim. Cansınız. Sevgiler.


DİĞER "BİTİRDİĞİM ÜRÜNLER" YAZILARI İÇİN BURAYA TIKTIK

3 yorum:

  1. Bioder in makyaj temizleme mendillerini denediniz mi? aynı zamanda kırışıklşık karşıtı. Ben denedim ve süper

    YanıtlaSil
  2. bende denedim evet güzeldi

    YanıtlaSil
  3. makyaj temizleyici olarak loreal su bazlı olanı mavi küçük milim olan rengide su gibi olan serisini beğeniyorum, göz için de ayrıca var biraz milim olarak düşünüldüğünde pahalı oluyur tabiki markanın ve kalitesinin etkisi bu üründe hakkediyor gibi geliyor. bu ürün pahalı olduğu için yine çok daha fazla memnun kaldığım ve yağ oranı düşük olan süt kullanmaya başladım. Benim için süt veya temizleyici olması açısından fark yapmıyor iki sinden de aynı derecede memnunum hatta süt olan daha az bile yağlı bu üründe dermokil temizleme sütü.. internetten almayın sahteleri olduğunu duydum ;) akar sprey de bnmki de aynı yerden kırıldı ve çok memnundum ben sıkcağım zaman tüpün borusuna oturtum sıkmaya çalışıyorum biraz uğraştırıo ama atmaya kıyamıyorum .. daha çok vardı bitmesine :)

    YanıtlaSil