1 Nisan 2012 Pazar

tavsiye ederim #2


Bir gün bana biri garnierın bir ürününü kullanacaksın dese. “Yuuook ben almayım” derdim. Çünkü Sakarya’da yurttayken bir arkadaşım yüz jelini almıştı. Şu üçü bir arada olanından. Neyse beraber kullanmaya başladık. Haftada bir iki kere kullanıyoruz. Benim yüzümde ne idiğü belirsiz sivilceler çıkmaya başladı. Skandal! Benim ergenlikte bile bir sivilcem çıkmamıştır. Gel gör ki son 2-3 haftada suratım sivilce tarlasına döndü. Ulan diyorum ergenlikte bekledi bekledi şimdi patladılar. Sıkıntıdan mı, cips çikolatadan mı acaba? Yemeyi kestim, yok anam surat hilkat garibesi gibi. Bir baktım arkadaşımın suratta benden farksız değil. Dedim bırakıyoruz bu lanet jeli. İki güne kalmaz cildimiz eski bebeksiliğine döndü. Garnier o gün benim için bitmişti. Taa ki arğadaşım tamar bana bu göz altı şeysini gösterene kadar. İlk dene istersen dediğinde. Garnier yazısı ile göz göze gelip “yok ya, vallahi yok. Allah aşkına yok aman” Bir iki gün sonra yemekteyken yine mevzusu oldu. Kararttım gözümü “sür bakem” dedim. Sürüş o sürüştür. Böyle efendim soğuk soğuk bir hoşuma gitti. Birkaç saat sonra öyle aynaya bakınıyordum. Ana gözaltlarımdaki morluklarda bir kapanma söz konusu. Gittim tamara dedim “nereden aldın bunu”. Hemen edindim bir adet. Akşam evde anneme gösterdim falan anlatıyorum. Sabah aranıyorum garniercım yok ortada. Meğersem annem el koymuş. Onunda hoşuna gitti. Gratiste hazır indirimdeyken bir adet daha aldım. Ailecek kullanıyoruz, mutluyuz efem. Hiçbir kötü yanını görmedik mutluyuz. Tamara teşekkürler, öpücükler, sevgiler.
* üşengeçliğim tuttuğu için gözaltı şeysini yakından makine ile çekemedim. fotoğraf çok yüksek megapixelli bilgisayar kamerası ile çekildi :)

6 yorum:

  1. fiyatı ne kadar acaba :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bir hafta önce aldım gratiste indirimdeydi. 11 liraya aldım herhalde normalde 15 16 lira falandır.

    YanıtlaSil
  3. Hemen bende denemeliyim teşekkürleerr deniz:)

    YanıtlaSil
  4. rici ederim, denemesi bedava.

    YanıtlaSil
  5. ben amacını anlayamadım bu ürünün. gözaltı kapatıcısı mı, yoksa sürekli etki mi sağlıyo?

    YanıtlaSil
  6. benim aldığım yalnızca roll on olanı. düzenli kullanıldığında torbalardan ve halkalardan kurtarıyor insanı. aynı ürünün kapatıcılı olanı da var. bu arada gratiste indirimi devam ediyor.

    YanıtlaSil