15 Eylül 2012 Cumartesi

Çilek Sokak #2 & Watsons'a gidi gidi verdim


Geçtiğimiz Perşembe (13.09.12) annemle alışveriş yapmaya çalıştık ama pek bir şey bulamadık ya da alışveriş günümüzde değildik. Kadıköyde dolandık mağazalardan sonra watsons ve çilek sokağa baktık. Çilek sokak yazdan kalma ürünlerle, az biraz yeni gelmiş kışlıklarla iyice karman çorman olmuş durumda. Ara dönem anlayacağınız, yazlık parçalar iyicene ucuzlamış. 
Çilek sokakta aşağılara doğru yeni bir takıcı açılmış. Aynı mağazada kotlarda satılıyor belki böylece ayırt edebilirsiniz :) Yüzükleri oradan aldım. Tanesi 1.50 liraydı. Daha yeni yeni yerleştiriyorlardı ürünleri. Bir daha gidip bakmak lazım. 



T-shirt 13 lira. Oldukça güzel çok azıcık kalınca bir kumaşı var. Yeni başlayan akşam serinliklerine birebir :) Çilek sokağın ortalarında Erşan diye bir dükkân var oradan aldık. Eve geldiğimizde fiyat etiketini sökerken bir baktık adamların internet sitesi de varmış. Çilek sokağa göre oldukça profesyonel çalışıyorlar. Zaten dükkânlarının içinden de belliydi. Bir bakın derim. 

Bu aldığım gömlek hemen hemen bütün dükkânlarda vardı. Ancak bedenimi ve defosuzunu bulmak biraz güç oldu. Sonunda en mükemmelini buldum. Nisan ayında kot gömleklerle ilgili bir yazı yazmıştım ve ne kadar pahalı olduklarından şikâyet etmiştim. Bu kot gömlek 30 lira. Kumaşı oldukça kalın. Defosuzunu bulduğunuz taktirde dolabınıza çok yakışacaktır :)

Gelelim watsonstan alınanlara. Watsonsa girme amacım sadece rimmel london ojelerinden almaktı. Ojenin büyük olanı 4.50 lira, küçük olanı 3.50 lira. Bu arada rimmel london ojelerinde ikincisi %50 kampanyası var. Daha sonra ojelerle ilgili ayrıntılı bir yazı yazmak istiyorum çünkü büyük olanın fırçası harika görünüyor.



Kakao yağını almamın sebebi çatlaklara iyi geldiğini duymuştum ve bronzlaşmaya yardımcıymış. Güneşin son demlerinde bu bronzlaşma özelliğinden faydalanıp daha sonra çatlaklarımda test edeceğim. Siyah nokta bantlarını hiç denemedim bakacağım artık :) Sevgiler. 


Aldığım yüzükleri gösterdiğim fotoğrafta, tırnağımdaki oje Pastel - 55 numara

9 yorum:

  1. siyah nokta bandına okadar para verileceğine evde koli bandını siyah nokta olan bölgeyi gererek yapıştır sonra germeyi bırak ve bandın üzerinden siyah noktaları sık yıllardır çıkmayanları bile biraz zorlayarak çıkartabilirsin.bu işlemi yüzünü yıkamadan yapabilirsin.kendim keşfettim bir gün aynaya bakarken gerçekten işe yarıyor ve hiç acımıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koli bandını bir bakım ürünü olarak düşünemiyorum. Sağlıklı olacağını da düşünmüyorum. Bence sende bırakmalısın. Ayrıca fotoğrafta gördüğün siyah nokta bantları o kadar da pahalı değil, 6 lira.

      Sil
  2. canın sıkkın olduğunda denizinkalemi.blogspot :)

    YanıtlaSil
  3. siyah nokta bantları işe yaradımı yani bende hepsini yapmadıda bünyeye göre değişiyomuş sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok güzel değilmiş açıkçası. bir kere kullandım henüz. burnumun yanlarında ki siyah noktaları çıkardı yalnızca. bitince bir de gratisinkini deneyeceğim.

      Sil
  4. starbucksdaki ilk ilanını gördüm =) güzel blog

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa çok şaşırdım açıkçası.
      harbiden reklamın iyisi kötüsü olmuyormuş ehe :)

      Sil
  5. Az önce burada bir yorum vardı
    yanıtlaya basacakken sil dedim
    kim yazdıysa affetsin beni :(

    YanıtlaSil