11 Eylül 2012 Salı

sonunda izindeyim ehe :)


Pazar akşamı itibariyle yıllık iznime çıkmış bulunmaktayım. Gece bir boşluğa düştüm, bir aptallaştım. Vücut alışmış çünkü yorgunluğa, sinire, strese şimdi 16 gün boyunca işe gitmeden ne yaparım. 16 gün için üzeri çizilecekler listesi hazırladım. Yoksa kendimi biliyorum. Yatakla koltuk arası mekik dokurum. Üşenirim her şeye. Listemin en başında kendiliğinden uyanarak kalkmak vardı. Yani dün kimse dokunmasın öylece kendiliğimden uyanayım, yatakta yuvarlanayım, gerine gerine kalkayım istedim. Diğer günlerde öğlene kadar uyumayacağım tabi ki ama ilk gün böyle olsun istedim. Cazgır komşum yine yaptı yapacağını. Evi söküp takıyor sanırım. Bin desibel gürültüyle uyandım. Sinirimden ağlayacaktım. Üstüne telefonum bozuldu. Şarja takıyorum kapanıyor, mesaj atıyorum, mesaj geliyor, arıyorum, aranıyorum telefon kapanıyor. Kendiliğinden açılıyor tam pin gireceğim, tekrar kapanıyor. Telefonumla ilgili yazımı buradan okuyabilirsiniz. Duvara atıp parçalamamak için kendimi zor tuttum. Sabahın siniri var zaten camları falan kapatıp çığlık atacaktım en son. Neden bu kadar sinirliyim, neden kontrol edemiyorum bu durumu bilmiyorum.
Kendiliğimden uyanamayınca üzeri çizilecekler listem daha ilk maddesinde yerle bir oldu. Dün epey boş bir gün oldu anlayacağınız. 
Bugün bin senedir ilgilenmediğim mutfağımı temizleyerek başladım işe. Bu yazıdan sonrada odamla ilgilenmeyi planlıyorum. Tatil için de çanta hazırlamam lazım. Sonra bir kişisel bakım hoop çarşambaya bomba olurum ben. Sabah annemle telefonlaştık tatil alışverişi yapalım diye. Bence tatilin en zevkli kısmı ehe :)
Bir de uzun zamandır odamla ilgili bir fikirler dönüm duruyor. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Aslında ocak ayında başladım, sayılır. Perde yazıma buradan bakabilirsiniz. Çalışma masamın durduğu duvarı tok kırmızıya boyamak istiyorum demişim ama fikrim değişti. Mint veya pastel mavi olsa güzel olur hani :) Yeni bir çalışma masası da almak istiyorum ama hayalimdeki ne bilmiyorum. Görünce çarpılmam gerek. İnternette biraz bakındım. Şu altı üçgenler fena değiller. Ama ölçüleri yazmıyordu. Gidip yerinde bulmam gerek. İznimde şu oda işini de halletsem süper olur. İkeadan başka nerelere bakmak lazım? Yani çok yerde çalışma masası var ama çok kekolar yahu. Adam gibi bir şeyler arıyorum tabi fiyatı da adam gibi olmalı bilen varsa bana bir desin :) sevgiler.

 Alt bölümünde kitap, defter konulabilecek küçük rafçıklar olması çok hoşuma gitti.

4 yorum:

  1. Neden ikeadan başka?

    YanıtlaSil
  2. Yalnızca ikeada ki çeşitlere bakıp karar vermek istemiyorum
    Belki daha ucuz daha güzel masalar satan yerler vardır
    Bir bilen varsa önersin istedim

    YanıtlaSil
  3. Ben öle yere raslamadıgımdan ikeadan aldım umarım sana denk gelir.

    YanıtlaSil