19 Mart 2013 Salı

Yenilik? Yok biz anlasamıyoruz


Merhaba canlar;

Nedir bu bloglovin dalgası? Bir bilen bana anlatabilir mi? Tam bir yenilik özürlüsüyüm. Facebook timelinea geçtiğinde de kıyameti koparmıştım. Bu bloglovin zıkkımı ingilizce birde. Herkes aynı dili konuşsa olmaz mıydı? Bloglovin zıkkımına üye oldum zart zurt sayfaya eklemeye çalıştım olmadı falan “meeeh” dedim bende. Yumurta kapıya dayansın da bakarız o zaman.

Yenilik sevmiyorum arkadaş ben. Sevdiğim bir kotum varsa mesela ben hep onu giyerim. Eskiyince önce aynısı var mı diye araştırır bulamazsam yenisini alırım. Bir tişörtü çok beğenirsem gider diğer renklerini alırım.

Telefon değiştirmeyi severim ama yenisini aldım mı “Lan beceremeyeceksin sen bunu he” diye içimden mutlaka geçiririm. Alışırım o ayrı. İnsan nelere alışmıyor değil mi?

Yepyeni bir ortama girdim mi başta suskunumdur. Herkese bir incelerim, dinlerim.

Windows 8 çıkmış mesela. Ödüm kopuyor onu kullanmak zorunda kalacağım günden. XP’den ayrılmakta çok zor gelmişti bana.



Çantalara ne demeli. Bir tanesine takıldım mı tamamdır. Öyle her kıyafete farklı çanta hayatta takmam. Çantayı da çok zor beğenirim zaten. Merveyle taksimden aldığımız siyah üstüne beyaz çizgileri olan çakma deriden hallice bir çantam vardı. Rahat iki sene kullandım. Sonra bu patladı mı çatladı mı hatırlamıyorum, yeni bir tane almam gerekti. Bir hafta dolandım herhalde. Sonra nike’dan eşek kadar bir çanta aldım. Onunla da başta mesafeli bir ilişkimiz oldu ama sonra baya alıştık birbirimize. Şimdi bir tane radyolu var. Can o can. Kasetlisinin karizmatik olanını bulsam kaset görünümlü olandan da istiyorum. Kadıköy’de baktım bir iki tane naylon sap yapmışlar resmen. Keko musunuz amk? Ya adam gibi derili merili yap sapını ya da pazar torbasından yapma.

İş arkadaşına ne demeli? Tam birinin huyuna suyuna alışırsın, çaaat istifa. Allah yolunu açık etsin ama sevgilimden ayrılmış gibi oluyorum. Yeni biri geliyor ona alışmak gerek. Tam sevgili mantığı ya.

Bunlar benim daha iyi günlerim.


Sevgiler.


4 yorum:

  1. yumurta olmadan olmuyor evet :)
    yengeç burcu musun acaba?

    YanıtlaSil
  2. iş hayatında uzun yıllardır çalışıyosun sanırım
    yoksa burcundamıdır bu kadar çabuk bağ kurup hassasiyet göstermen :)

    YanıtlaSil